Hypnose en Yager Code

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose. In mijn geval is dat van directe hypnose waarbij met diepe trance wordt gewerkt. Ondanks wat de films en ook wel toneelhypnose suggereert is hypnos volkomen veilig en is er geen enkele sprake van het verliezen van controle. In principe is alle hypnose, zelfhypnose. Hoe dat zit leg ik u graag uit in een kostenloos intakegesprek.

Een aantal voorbeelden van wat je allemaal met hypnose kunt doen vind u hieronder:

Stoppen met roken

Werken met faal- en andere angsten

Zelfvertrouwen, eigenwaarde en eigenliefde

Omgaan met pijn en stress

Gewichtscontrole

en zo veel meer

Een aantal specifieke toepassingen zijn: de virtuele maagband, regressietherapie en kinderhypnose

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden met hypnose, neem dan even contact met me op.


Yager Therapie

Yager therapie is een vorm van therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van de Yager Code. Voor wie hiermee bekend is, helpt het misschien om te zeggen dat het een vorm van  'werken met delen' is.


40 jaar geleden ontwikkelde Prof. dr. Edwin Yager Ph.D, professor aan de medische faculteit van Californië in San Diego (UCSD) een techniek waarmee buitengewone resultaten behaald werden bij uiteenlopende aandoeningen van psychische, mentale en fysieke aard

Bij de Yager Code wordt in principe geen gebruik gemaakt van hypnose en wat het ook bijzonder maakt is dat het een voor de cliënt erg veilige manier van werken is. Wat ik hiermee bedoel is dat de cliënt eigenlijk niet zo veel over zijn/haar probleem kwijt hoeft aan de therapeut. Schaamte zal dus niet snel een beperkende factor zijn. Een erg boeiende methodiek, met verbluffende resultaten.

Een aantal voorbeelden van wat je allemaal met de Yager Therapie kunt doen vind u op deze pagina.


Als je meer over de Yager Therapie wilt weten neem dan even contact met me op.