Wie ben ik

WIE BEN IK


Mijn naam is Jan Broere, geboren in 1959 in Terneuzen. Zeeuws Vlaanderen. Ik heb een technische opleiding gevolgd aan de  HTS in Breda en ben daarna ook aan de slag gegaan in een technisch beroep.

Na een aantal jaren werd het mij echter duidelijk dat ik geen "pure" techneut was.

Ik begreep het allemaal, kon het allemaal maar het was niet mijn passie.

Toen ik op een bepaald moment een training volgde die zich veel meer met de mens en zijn kunnen bezig hield wist ik welke kant ik op moest.
WAT WIL IK & WAAROM


Ik geloof dat de meeste mensen hun potentieel niet ten volle benutten en ook niet weten hoe ze dit kunnen aanboren, vaak geblokkeerd door hun gedachten of door hun overtuigingen. Door dingen anders te gaan zien of door je overtuigingen aan te passen kan er ruimte ontstaan voor volgende stappen in je ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens tot enorm veel in staat is maar ook dat hoe langer je ergens mee rond blijft lopen hoe groter de uiteindelijke consequenties zijn. Dit weet ik uit eigen ervaring. Daarnaast heb ik zelf ondervonden hoeveel mogelijkheden je hebt om zelf richting te geven aan je leven. Blijf dus niet te lang doorgaan met onnodig lijden en neem de volgende stap. Hierbij zal ik je graag begeleiden.OPLEIDINGEN


Enkele jaren terug ben ik begonnen om NLP opleidingen te gaan volgen en heb ik mijn certificaten voor de NLP practitioner en NLP Master in Amsterdam bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie behaald.  In  In 2014  heb ik de opleiding NLP Coach succesvol afgerond bij NLP Meesterschap hiermee ben ik nu dus "Certified NLP Coach".


In 2018 heb ik de training tot IA-NLP trainer succesvol afgerond.


In 2020 heb ik mijn certificaat behaald als Register Hypnotherapeut.


Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot Mindfulness trainer die ik dit jaar verwacht af te ronden.De NLP gerelateerde opleidingen zijn erkend door de:

Nederlandse Vereniging Voor NLP (NVNLP)

de

American Board of NLP

en de

International Association for

Neuro-Linguistic Programming


Daarnaast heb ik de cursus “Healing The Wounded Heart” van Robert McDonald bij het Telos Healing Centre gevolgd. Vanuit die basis kan ik je helpen je doelen te verwezenlijken. Belangrijkste vraag daarbij is; wat wil je veranderen en wat wil je in plaats daarvan.


In februari 2016 heb ik de opleiding "Systemisch werk-familieopstellingen" succesvol afgerond bij Vidarte in den Bosch en mag ik vanaf dat moment familieopstellingen begeleiden.